Të gjitha kategoritë

home>LAJME>Kompania News

SHTYPI MOLEKULAR I KARBONIT YUANHAO, ZGJEDHJA JUAJ E PERFEKT.

Koha: 2020-11-14 Goditjet: 34

YUANHAO sitë molekulare e karbonit is a new type of non-polar separation adsorbent. It has the ability to adsorb oxygen molecules in the air at normal temperature and pressure. It can be converted into a nitrogen-rich body. The purity of the produced nitrogen can reach than 99.999%

The main types of YUANHAO carbon molecular sieve are CMS-220, CMS-240, CMS-260, CMS-300 and so on. How to choose the right carbon molecular sieve model is a problem faced by many people. Below we will give you some suggestions based on our experience:

Pastërtia: pastërtia që gjeneratori i azotit dëshiron të arrijë.

Kapaciteti i azotit: sasia e gazit të azotit të prodhuar për ton sitë molekulare të karbonit në orë.

Llojet mund të gjenden bazuar në pastërtinë dhe prodhimin e azotit në indeksin e sitës molekulare të karbonit YUANHAO.

Sidoqoftë, në kushte aktuale pune, për shkak të faktorëve të ndryshëm si dizajni i sistemit, koha e ndërrimit, fuqia e kompresorit të ajrit, zbutja e sitës molekulare të karbonit, etj., Vlera aktuale mund të jetë e ndryshme, e cila është veçanërisht e zbatueshme për llojin e sitës molekulare të karbonit. Ju lutemi këshillohuni me shitjet e YUANHAO, ne do të bëjmë sugjerimet përkatëse në përputhje me rrethanat.

               71a5a76981c51fad0a79bf6788d604b     1m     aef0982d8a00288ec3893b9529b7a3b

               449d776d7d93e21c489486dca23b72c     816cadd90edfafff0fa4a70a1fca38b     fa4f363b3acbf0135dd3dbffa48b71a