Të gjitha kategoritë

home>LAJME>Kompania News

YUANHAO CMS --- Platforma e parë në botë e magazinimit të naftës 10,000 ton me gjysmë zhytje ka përfunduar

Koha: 2020-11-14 Goditjet: 37

        Platforma e magazinimit të naftës të projektit Lingshui 17-2 me një peshë totale prej 53,000 tonë të ndërtuar nga vendi im u kompletua sot (29) në Yantai, Shandong. Kjo është gjithashtu platforma e parë në botë e magazinimit të naftës 10,000 ton me gjysmë zhytje. Platforma do të përdoret për të zhvilluar fushën e gazit Lingshui 17-2, fusha e parë e madhe e gazit e vendit tim 1,500 metra me ujë të thellë. Përfundimi i tij shënon një nivel të ri të aftësive të zhvillimit të fushës së naftës dhe gazit në ujërat e thella të vendit tim dhe ndërtimin e pajisjeve inxhinierike në det të thellë.

Fotografitë janë realizuar nga CCTV

        Raportohet se platforma e magazinimit të naftës gjysmë-zhytëse në fushën e gazit Lingshui 17-2 ka të dy funksionet e ruajtjes së kondensatës dhe eksportit. "Ky operacion do të kombinojë një byk më të ulët me peshë 33,000 ton dhe një lartësi ekuivalente me 20 kate, dhe një modul të sipërm me peshë rreth 20,000 ton që mbart gati 200 grupe pajisjesh kryesore të përpunimit të naftës dhe gazit në një. 53,000 ton, që është ekuivalente me 7 Eiffel Kullat ". tha menaxheri i përgjithshëm i projektit të zhvillimit të fushës së gazit CNOOC Lingshui 17-2.

Fotoja e lajmeve është marrë nga CCTV

        Kuptohet që platforma e magazinimit të naftës në fushën e gazit Lingshui 17-2 do të jetë gati të shkojë në Lingshui për instalim pasi të ketë përfunduar puna e instalimit dhe komisionimit të pajisjeve. Fusha e gazit Lingshui 17-2 është 150 kilometra larg ishullit Hainan, me rezerva gjeologjike të provuara prej mbi 100 miliardë metra kub. Isshtë fusha e parë e vetë-operuar e vendit tim me gaz të thellë në shkallë të gjerë. Pasi të vihet në prodhim në 2021, mund të sigurojë një furnizim të qëndrueshëm prej 3 miliardë metra kub gaz në vit Guangdong, Hong Kong, Qiong dhe vende të tjera, të cilat mund të plotësojnë një të katërtën e kërkesës për gaz rezidencial në Greater Bay Area .

Projekti Lingshui 17-2

Fotoja e lajmeve është marrë nga CCTV

        Ne jemi shumë të nderuar që YUANHAO sitë molekulare e karbonit përdoret në sistemin e azotit dhe përforcuesit të platformës së përpunimit të prodhimit të përdorur në platformën e parë në botë të prodhimit të naftës gjysmë-zhytëse të klasës 100,000 ton të klasës 1500 metra të thellë. Ne jemi me Korporatën Kombëtare të Naftës në Kinë!